Dallime mes rishikimeve të "Letër e hapur eurodeputetes zonjës Doris Pak me kompani/Fjalorthi"

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
2/<ref>''[[w:|në Enc.>]]'' [[w:Vehbi Kajtazi]].''</ref>
2/<ref>Deklaratë e Ministrit të Punëve të jashtme të Shqipërisë Besnik Mustafaj, të cilën e kishte sulmuar Doris Pak ''[[w:|Në Enc.]] [[w:Besnik Mustafa]]''</ref>
2/<ref>Sllobodan Millosheviq i njohur në Evropë dhe Botë si Kasapi i Ballkanit.''[[w:|Në Enc.]] [[w:BesnikSllobodan MustafaMillosheviq]]''</ref>
2/<ref>Marrëveshje në mes Serbis dhe Maqedonisë për kufirin e Kosovës e cila për administratën ndërkombëtare të UNMIK-ut dhe shqiptarët ishte e plavlefshme, pasi që Serbia nuk kishte kopetenca për një gjë të till. ''[[w:|Në Enc.]] [[w:Marrveshja e Serbis dhe Maqedonis për kfirin Kosovë-Maqedoni]]''</ref>
 
10.849

edits