Dallime mes rishikimeve të "Letër e hapur eurodeputetes zonjës Doris Pak me kompani/2"

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
: Me atë rast, fort i vlefshmi Vehbi Kajtazi<small><supref>''[[Letërw:|në eEnc.>]]'' hapur eurodeputetes zonjës Doris[[w:Vehbi Pak me kompani/Fjalorthi|2Kajtazi]].''</sup></smallref> pati shkruar:
.
<pre>
.
“Pra, deklarata e shefit të diplomacisë shqiptare, jo vetëm që nuk është për t’u qortuar,
por është për t’u vlerësuar lart, sepse për herë të parë diplomacia shqiptare ka një qëndrim
të drejtë për Kosovën. Për herë të parë Besnik Mustafaj<ref>Deklaratë e Ministrit të Punëve të jashtme të Shqipërisë, të cilën e kishte sulmuar Doris Pak ''[[w:|Në Enc.]] [[w:Besnik Mustafa]]''</ref> e nxjerr nga gjumi i thellë servil,
politikën e përgjithshme shqiptare. Për herë të parë diplomacia shqiptare shoqërohet edhe
me tërheqje të vërejtjes që i paska shqetësuar të tjerët. Pse duhet të shqetësohen të tjerët
Memorandumit të Akademisë Serbe të Shkencave dhe të Arteve të vitit 1986-
(Memorandum SANU, 1986), apo janë aq të paditur!?!
.
 
Përse nuk reagoi askush për varrosjen solemne të kriminelit të luftës Sllobodan
Millosheviqit!?<ref>I njohur në Evropë dhe Botë si Kasapi i Ballkanit.''[[w:|Në Enc.]] [[w:Besnik Mustafa]]''</ref> Përse nuk identifikohen as pas 7 (shtatë) vjete kufomat e të masakruarve,
të humburve e të pagjeturve!?- iu vrafshin lotët e nënave shqiptare! Dhe historia ka me iu
akuzuar dhe ndëshkuar për bashkëpunëtorë të kriminelit të ndjerë e të mjerë-Sllobodan
Millosheviq: sa hektarë tokë shqiptare të Komunës së Vitisë ia ka falë Serbia
Maqedonisë!?<ref>Marrëveshje në mes Serbis dhe Maqedonisë për kufirin e Kosovës e cila për administratën ndërkombëtare të UNMIK-ut dhe shqiptarët ishte e plavlefshme, pasi që Serbia nuk kishte kopetenca për një gjë të till. ''[[w:|Në Enc.]] [[w:Marrveshja e Serbis dhe Maqedonis për kfirin Kosovë-Maqedoni]]''</ref>
Maqedonisë!?
.
 
Ku ishit Ju zonja Doris Pack që nuk u angazhuat kurrë për arrestimin e kriminelëve të
luftës Karaxhiq-Mladiq!?! Në cilat raste Juve, Zonjë, iu funksionon gishti kërcënues e në
cilat raste iu paralizohet!?!
.
 
.
</pre>
Pikërisht tash është rasti t’ua përkujtojmë edhe paudhësitë Tuaja paraprake:
.
Pikërisht tash është rasti t’ua përkujtojmë edhe paudhësitë Tuaja paraprake:
.
 
<center> faqe 2 -> [[Letër e hapur eurodeputetes zonjës Doris Pak me kompani/3|vazhdon ...]]
<hr>
<small><references /></small>
10.849

edits