Dallime mes rishikimeve të "Letër e hapur eurodeputetes zonjës Doris Pak me kompani/Fjalorthi"

(New page: ==Burime== # Ka thënë Zonja Doris, Pak TIRANË, 19 mars 2006 <small>(''Doris Pack në Enc.'')</small>)
 
:[[Letër e hapur eurodeputetes zonjës Doris Pak me kompani/2|2.<]] ''[[w:|në Enc.>]]'' [[w:Vehbi Kajtazi]].''
:[[Letër e hapur eurodeputetes zonjës Doris Pak me kompani/3|3.<]] ''[[w:|në Enc.>]] [[w:Kadri Mani]] dhe [[w:Shukrije Bunjaku-Mani]].''
:[[Letër e hapur eurodeputetes zonjës Doris Pak me kompani/4|5.<]] ''[[w:|në Enc.>]] [[w:Fjalor i Gjuhës së Sotme Shqipe]] dhe [[w:Pansllavizmi]].''
:[[Letër e hapur eurodeputetes zonjës Doris Pak me kompani/5|7.<]] Megali Idea, një planë program, platëformë e nacionalistëve grekë ; ''[[w:|në Enc.>]] [[w:Megali Idea]], [[w:Greqia]] dhe [[w:Serbia]].''
:[[Letër e hapur eurodeputetes zonjës Doris Pak me kompani/6|9.<]] Xhon Bolton, një politikan evropian i njohur si kundështarë i shqiptarëve ; ''[[w:|në Enc.>]] [[w:Xhon Bolton]].''
:[[Letër e hapur eurodeputetes zonjës Doris Pak me kompani/6|10.<]] Është fjala për shkrimtarin shqiptar në përgjithësi, në këtë rastë jepet teksti i Muharrem Blakaj ; ''[[w:|në Enc.>]] [[w:Muharrem Blakaj]], dhe [[w:Shkrimtarët shqiptar]].''
:[[Letër e hapur eurodeputetes zonjës Doris Pak me kompani/7|11.<]] Masakra e Tivarit, një ndër kurthat ''Doktrinës së shejt serbe'' në fund të luftës së dytë boërore; ''[[w:|në Enc.>]] [[w:Masakra e Tivarit]] dhe [[w:Doktrina e shenjt serbe]].''
:[[Letër e hapur eurodeputetes zonjës Doris Pak me kompani/8|13.<]] Xhonboltonëve mbështetësit e metodave dhe të politikave të Xhon Boltonit; ''[[w:|në Enc.>]] [[w:Xhonboltonët]].''
:[[Letër e hapur eurodeputetes zonjës Doris Pak me kompani/8|14.<]] 1 prilli - në vende të ndryshme është e lejuar gënjeshtra në formë kurthe, janë të lejuara edhe tallje e shaka serioze; ''[[w:|në Enc.>]] [[w:1 prill]].''
:[[Letër e hapur eurodeputetes zonjës Doris Pak me kompani/8|15.<]] Masakra e Srebenicës, është një ndër masakrat më të njohura të kohës më të re në Evropë, ka ndodhur si tradhëti e gjeneralve dhe poliikanëve Evropianë; ''[[w:|në Enc.>]] [[w:Masakra e Srebenicës]].''
:[[Letër e hapur eurodeputetes zonjës Doris Pak me kompani/8|16.<]] [[w:Azem Hajdini]] dhe libri i tij [[w:Libri Tragjedia e Tivarit]]''[[w:|në Enc.>]] [[w:Masakra e Srebenicës]].''
 
==Burime==
#:[[Letër e hapur eurodeputetes zonjës Doris Pak me kompani|1.<]] Ka thënë Zonja Doris, PakPack TIRANË, 19 mars 2006 <small>(; ''Doris Pack [[w:| Enc.>]] [[w:Doris PackPak|Enc.Doris Pak]]'')</small>
:[[Letër e hapur eurodeputetes zonjës Doris Pak me kompani/3|4.<]] Janusz Bugajski te « Koha ditore“ e datës 31 tetor 2004, f. 10-11 ''[[w:|në Enc.>]]'' ''[[w:Janusz Bugajski]] dhe [[w:Koha ditore]]''
:[[Letër e hapur eurodeputetes zonjës Doris Pak me kompani/4|6.<]] Rushit Ramabaja: ”Mareci i shpresës së mirë” dhe rrëfime të trishta për golgotën e kolonave të Gallapit në Grashticë, Makoc e Llukar” ''[[w:|në Enc.>]]'' ''[[w:Rushit Ramabaja]] dhe [[w:Mareci i shpresës së mirë]]''
:[[Letër e hapur eurodeputetes zonjës Doris Pak me kompani/5|8.<]] Nga Frashër Demaj: "SHQIPTARËT NËPËR SHEKUJ", botoi revista "Shqipëria Etnike", nr. 1 dhe 2/1999, f. 6 dhe 4-6. ''[[w:|në Enc.>]]'' ''[[w:Frashër Demaj]] dhe [[w:Revista Shqipëria Etnike]]''
:[[Letër e hapur eurodeputetes zonjës Doris Pak me kompani/7|12.<]] Nga historiani Sheradin Berisha, shkëputje nga një faqe e plotë,botuar te gazeta "Zëri i ditës", e shtunë-e diel, 2-3 prill 2005, f. 20) ''[[w:|në Enc.>]]'' ''[[w:Sheradin Berisha]] dhe [[w:Gazeta Zëri i ditës]]''
10.849

edits