Dallime mes rishikimeve të "1 i Samuelit - Kapitulli 22"

v
ska përmbledhje të redaktimeve
(New page: {{Koka|Dhjata e Vjetër|1_i_Samuelit_-_Kapitulli_21|1 I SAMUELIT|1_i_Samuelit_-_Kapitulli_23}} <center>'''Kapitulli 22'''</center> 1 Pastaj Davidi u nis që andej dhe u strehua në shpell...)
 
vNo edit summary
 
{{Koka|Dhjata e Vjetër|1_i_Samuelit_-_Kapitulli_21|1 I SAMUELIT|1_i_Samuelit_-_Kapitulli_23}}
<center>'''Kapitulli 22'''</center>
{| border="1" width="100%" cellpadding="1" cellspacing="0" style="margin: 1em 0 0 0; background: #DCDCDC; border: 1px #aaa solid; border-collapse: collapse; font-size:100%"
|
<center>[[1 i Samuelit - Kapitulli 1|1]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 2|2]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 3|3]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 4|4]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 5|5]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 6|6]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 7|7]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 8|8]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 9|9]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 10|10]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 11|11]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 12|12]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 13|13]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 14|14]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 15|15]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 16|16]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 17|17]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 18|18]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 19|19]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 20|20]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 21|21]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 22|22]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 23|23]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 24|24]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 25|25]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 26|26]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 27|27]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 28|28]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 29|29]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 30|30]] | [[1 i Samuelit - Kapitulli 31|31]]</center>
|}
1 Pastaj Davidi u nis që andej dhe u strehua në shpellën e Adulamit; kur vëllezërit e tij dhe tërë shtëpia e atit të tij e mësuan, zbritën aty poshtë tek ai.
 
1.690

edits