Dallime mes rishikimeve të "1 i Samuelit - Kapitulli 31"

New page: {{Koka|Dhjata e Vjetër|1_i_Samuelit_-_Kapitulli_30|1 I SAMUELIT|1_i_Samuelit}} <center>'''Kapitulli 31'''</center> 1 Filistejtë u ndeshën me Izraelin dhe Izraelitët ua mbathën para Fi...
(New page: {{Koka|Dhjata e Vjetër|1_i_Samuelit_-_Kapitulli_30|1 I SAMUELIT|1_i_Samuelit}} <center>'''Kapitulli 31'''</center> 1 Filistejtë u ndeshën me Izraelin dhe Izraelitët ua mbathën para Fi...)
(Pa ndryshime)
1.690

edits