Dallime mes rishikimeve të "1 i Samuelit - Kapitulli 30"

New page: {{Koka|Dhjata e Vjetër|1_i_Samuelit_-_Kapitulli_29|1 I SAMUELIT|1_i_Samuelit_-_Kapitulli_31}} <center>'''Kapitulli 30'''</center> 1 Kur Davidi dhe njerëzt e tij arritën në Tsiklag dit...
(New page: {{Koka|Dhjata e Vjetër|1_i_Samuelit_-_Kapitulli_29|1 I SAMUELIT|1_i_Samuelit_-_Kapitulli_31}} <center>'''Kapitulli 30'''</center> 1 Kur Davidi dhe njerëzt e tij arritën në Tsiklag dit...)
(Pa ndryshime)
1.690

edits