Dallime mes rishikimeve të "1 i Samuelit - Kapitulli 26"

New page: {{Koka|Dhjata e Vjetër|1_i_Samuelit_-_Kapitulli_25|1 I SAMUELIT|1_i_Samuelit_-_Kapitulli_27}} <center>'''Kapitulli 26'''</center> 1 Zifejtë erdhën te Sauli në Gibeah dhe i thanë: "Mos...
(New page: {{Koka|Dhjata e Vjetër|1_i_Samuelit_-_Kapitulli_25|1 I SAMUELIT|1_i_Samuelit_-_Kapitulli_27}} <center>'''Kapitulli 26'''</center> 1 Zifejtë erdhën te Sauli në Gibeah dhe i thanë: "Mos...)
(Pa ndryshime)
1.690

edits