Dallime mes rishikimeve të "1 i Samuelit - Kapitulli 22"

New page: {{Koka|Dhjata e Vjetër|1_i_Samuelit_-_Kapitulli_21|1 I SAMUELIT|1_i_Samuelit_-_Kapitulli_23}} <center>'''Kapitulli 22'''</center> 1 Pastaj Davidi u nis që andej dhe u strehua në shpell...
(New page: {{Koka|Dhjata e Vjetër|1_i_Samuelit_-_Kapitulli_21|1 I SAMUELIT|1_i_Samuelit_-_Kapitulli_23}} <center>'''Kapitulli 22'''</center> 1 Pastaj Davidi u nis që andej dhe u strehua në shpell...)
(Pa ndryshime)
1.690

edits