Dallime mes rishikimeve të "Stampa:Wikimediaprojekte"

pastrim
(rvv)
(pastrim)
Wiktionary mbahet nga Fondacioni [http[w://sq.wikipedia.org/wiki/Wikimedia |Wikimedia]], një fondacion pa përfitime i rregjistruar në [http[w://sq.wikipedia.org/wiki/Florida |Florida]], [httpw://en.wikipedia.org/wiki/SHBAShtetet e Bashkuara|SHBA]. Wikimedia mban dhe disa projekte të tjera Wikiwiki si:
 
{| align="center" cellpadding="2" width="100%" style="text-align:left"
| [[Figura:Wikipedia-logo.png|35px|<nowiki></nowiki>]]
| [[w:sq:Faqja Kryesore|'''Wikipedia''']]<br />Enciklopedi e lirë
| [[Figura:Wiktionary-logo-en-35px.png|35px|<nowiki></nowiki>]]
| [[wikt:sq:Faqja Kryesore|'''Wiktionary''']]<br />Fjalori
| [[Figura:Wikiquote-logo.svg|35px|<nowiki></nowiki>]]
| [[q:sq:Faqja Kryesore|'''Wikiquote''']]<br />Përmbledhje citatesh
| [[Figura:Wikisource-logo.png|35px|<nowiki></nowiki>]]
| [[wikisource:Main Page:English|'''Wikisource''']]<br />Dokumente në anglisht
| [[m:Faqja Kryesore|'''Meta-Wiki''']]<br />Wikimedia koordinuesi
|}
<noinclude><pre>Vini Re! Paraparë si pjesë e kopertinës së projektit</pre>Shtampa për qëllim të ngjahëmngjashëm në:
[[w:sq:Stampa:Wikiprojektet|Wikipedia]] - [[Stampa:Wikimediaprojekte|Wikibooks]] - [[wikt:Stampa:Wikimediaprojekte|Wiktionary]] - [[q:Stampa:Wikimediaprojekte|Wikiquote]] - [[commons:Template:Sisterprojects-sq|Commons]] [[Category:Stampa]]</noinclude>
47

edits