Dallime mes rishikimeve të "Autorët antikë për Ilirët"

v
ska përmbledhje të redaktimeve
vNo edit summary
{{Libri|Autorët antikantikë për Ilirët|Hipi Zhdripi<br><small>Përkthime dhe pjesë të <br/>përmbledhura nga literatura shqipe</small>|Hipi Zhdripi|2005}}
----
<center>
<br/>
 
[[Autorët antikantikë për Ilirët (Homeri)|Homeri]]<br>
[[Autorët antikantikë për Ilirët (Hesiodi)|Hesiodi]]<br>
<br>
----
Libri: '''Autorët antikantikë për Ilirët''' ka për qëllim që lexuesve t'ju sjell disa rradhë nga autorautorëndryshemndryshëm të antikës, të cilët me qëllim të caktuar apo tërthorazi, kanë shkruar në veprat e tyre për natyrën, jetenjetën me fjalë të tjera botën ilire.
 
Për më shumë rradhëvargjeshkruarshkruara nga autorë antikë do të gjeni në librin e pregatitur nga '''[[w:Akademia e Shkencave e Shqipërisë|Akademia e Shkencave e Shqipërisë]]''', [[w:Instituti i Arkeologjisë|Instituti i Arkeologjisë]] të titulluar: [[w:Ilirët dhe Iliria te Autorët Antikë|ILIRËT DHE ILIRIA <small>TE AUTORËT ANTIKË</small>]] Nga [http://www.toena.com.al BOTIMET TOENA] Tiranë, 2002
</center>