Dallime mes rishikimeve të "Gjeje dhe rregullo një cung"

v
Wikibooks
No edit summary
 
v (Wikibooks)
 
Një '''cung''' në WikipediaWikibooks është një artikull shumë i shkurtër, shpesh më pak se një paragraf. Shumica e artikujve cung nuk arrijnë të shpjegojnë më shumë se idenë më të thjeshtë dhe kryesore të materialit.
 
[[Softueri]]<!--|Programi kompjuterik]]--> i shënon automatikisht artikujt e vegjël n.q.s. vendosvendosni '''Kufirikufirin për tregimin e cungjeve''' në një vlerëshumëtë madhe se 0. Kjo lehtëson gjetjen e cungjeve. ShikoShkoni lart dhe klikoni te [[Speciale:Preferences|preferimetparapëlqimet]] për të kontrolluar dhe vendosur kufirin tëndtuaj.
 
Një mënyrë tjetër e thjeshtë është të shtypësh '''[[Speciale:Whatlinkshere/WikipediaWikibooks:Gjej ose rregullo një cung|Lidhjetlidhjet këtu]]'''. Kjo do të të tregojë një listë e të gjithë artikujve të cilët kanë vendosur [[WikipediaWikibooks:Tekste gati|tekstin gati]] për cungjet.
 
N.q.s. krijon një artikull cung, vendos këtë tekst gati për të enkujaruar përdoruesit e tjerë për ta rregulluar duke shtypur '''<nowiki>{{msg:cung}}</nowiki>''' që printon: