Dallime mes rishikimeve të "Kushtetuta e përkohshme e Kosovës"

ska përmbledhje të redaktimeve
<table border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%" id="AutoNumber1">
<tr> <td width="50%" bgcolor="#F0F9FF">
 
*P.S.Akoma duke u paraqitur libri!!!([[Përdoruesi:Puntori|Puntori]] 11 Qershor 2006 22:18 (UTC))
{{cung}}
 
<center>'''ASOCIACIONI PËR MENDIM''',
'''KRIJIM DHE VEPRIM TË LIRË'''
 
'''"D A R D A N I A"'''
 
 
 
 
<center>'''ASOCIACIONI PËR MENDIM''',<br>'''KRIJIM DHE VEPRIM TË LIRË'''
 
'''"D A R D A N I A"'''
<br><br><br><br>
'''Dr. sc. Kurtesh SALIU - Mr. sc. Fatmir FEHMIU'''
<br><br><br><br><br>
'''Projekt:'''<br>'''KUSHTETUTA E PËRKOHSHME'''<br>'''E'''<br>'''KOSOVËS'''
<br><br><br><br>
'''Prishtinë, janar 2001'''</center>
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br></td>
 
 
 
<td width="50%" bgcolor="#F0F9FF">
 
 
 
 
'''Projekt'''
 
'''KUSHTETUTA E PËRKOHSHME'''
 
'''E'''
 
'''KOSOVËS'''
 
 
 
 
 
 
 
'''Prishtinë, janar 2001'''</center>
 
=== Përmbajtja ===
*XV. DISPOZITAT KALIMTARE DHE TË FUNDIT
 
 
===:'''Ligji LIGJI KUSHTETUES -Kushtetues për zbatimin e Kushtetutës së Përkohshme të Kosovës ==='''
*I. Aplikimi i Kushtetutës së Përkohshme të Kosovës
*II. Organet e Kosovës
*III. Harmonizimi i dispozitave të UNMIK-ut me Kushtetutën e Përkohshme të Kosovës
 
</td></tr></table>
2.824

edits