Dallime mes rishikimeve të "Kushtetuta e përkohshme e Kosovës"

ska përmbledhje të redaktimeve
*IV. '''[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Kushtetueshmëria dhe ligjshmëria|Kushtetueshmëria dhe ligjshmëria]]'''
*V. '''[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Të drejtat dhe detyrat e Kosovës|Të drejtat dhe detyrat e Kosovës]]'''
*VI. '''[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Autoritetet Ndërkombëtare ne Kosovë|Autoritetet Ndërkombëtare ne Kosovë]]'''
 
*'''VII. '''Organizimi i pushtetit shtetërorë në Kosovë'''
**1. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Kuvendi i Kosovës|Kuvendi i Kosovës]]
**2. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Kryetari i Kosovës|Kryetari i Kosovës]]
**9. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Gjykata Kushtetuese e Kosovës|Gjykata Kushtetuese e Kosovës]]
 
*VIII. '''[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/VETËQEVERISJAVetëqeverisja LOKALElokale|VETËQEVERISJAVetëqeverisja LOKALElokale]]'''
*IX. '''[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/REFERENDUMIReferendumi|REFERENDUMIReferendumi]]'''
*X. '''[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/KOMISIONIKomisioni QENDRORqendror Ii ZGJEDHJEVEzgjedhjeve|KOMISIONIKomisioni QENDRORqendror Ii ZGJEDHJEVEzgjedhjeve]]'''
 
*XI. '''Financat publike, Banka qendrore dhe Kontrolli i Lartë'''
*XI. FINANCAT PUBLIKE, BANKA QENDRORE DHE KONTROLLI I LARTË
**1. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Financat Publike|Financat Publike]]
**2. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Banka Qendrore|Banka Qendrore]]
**3. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Kontrolli i Lartë|Kontrolli i Lartë]]
 
*XII. '''[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/MARRËDHËNIETMarrëdhëniet DHEdhe MARRËVESHJETmarrëveshjet NDËRKOMBËTAREndërkombëtare|MARRËDHËNIETMarrëdhëniet DHEdhe MARRËVESHJETmarrëveshjet NDËRKOMBËTAREndërkombëtare]]'''
 
*XIII. MBROJTJA, SIGURIA, GJENDJA E LUFTËS DHE GJENDJA E JASHTËZAKONSHME
2.824

edits