Dallime mes rishikimeve të "Kushtetuta e përkohshme e Kosovës"

ska përmbledhje të redaktimeve
=== Përmbajtja ===
 
*'''[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Hyrje|Hyrje]]'''
 
*I. '''[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Dispozitat themelore|Dispozitat themelore]]'''
 
*II.'''Liritë, të drejtat dhe detyrat e njeriut dhe të shtetasit'''
*II.LIRITË, TË DREJTAT DHE DETYRAT E NJERIUT DHE TË SHTETASIT
**1.[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Liritë dhe të drejtat themelore|Liritë dhe të drejtat themelore]]
**2.[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Detyrat e njeriut e të shtetasve|Detyrat e njeriut e të shtetasve]]
**4.[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Mbrojtja e lirive dhe të drejtave të njeriut e të shtetasit|Mbrojtja e lirive dhe të drejtave të njeriut e të shtetasit]]
 
*III. '''[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Rendi ekonomik dhe objektivat sociale|Rendi ekonomik dhe objektivat sociale]]'''
*IV. '''[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Kushtetueshmëria dhe ligjshmëria|Kushtetueshmëria dhe ligjshmëria]]'''
*V. '''[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Të drejtat dhe detyrat e Kosovës|Të drejtat dhe detyrat e Kosovës]]'''
*VI. '''[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Autoritetet Ndërkombëtare ne Kosovë|Autoritetet Ndërkombëtare ne Kosovë]]'''
 
*'''VII. Organizimi i pushtetit shtetërorë në Kosovë'''
*VII. ORGANIZIMI I PUSHTETIT SHTETËROR NË KOSOVË
**1. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Kuvendi i Kosovës|Kuvendi i Kosovës]]
**2. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Kryetari i Kosovës|Kryetari i Kosovës]]
2.824

edits