Dallime mes rishikimeve të "Kushtetuta e përkohshme e Kosovës"

ska përmbledhje të redaktimeve
*[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Hyrje|Hyrje]]
 
*I. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/DISPOZITATDispozitat THEMELOREthemelore|DISPOZITATDispozitat THEMELOREthemelore]]
 
*II.LIRITË, TË DREJTAT DHE DETYRAT E NJERIUT DHE TË SHTETASIT
**4.[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Mbrojtja e lirive dhe të drejtave të njeriut e të shtetasit|Mbrojtja e lirive dhe të drejtave të njeriut e të shtetasit]]
 
*III. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/RENDIRendi EKONOMIKekonomik DHEdhe OBJEKTIVATobjektivat SOCIALEsociale|RENDIRendi EKONOMIKekonomik DHEdhe OBJEKTIVATobjektivat SOCIALEsociale]]
*IV. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/KUSHTETUTSHMËRIAKushtetueshmëria DHEdhe LIGJSHMËRIAligjshmëria|KUSHTETUTSHMËRIAKushtetueshmëria DHEdhe LIGJSHMËRIAligjshmëria]]
*V. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/ DREJTATdrejtat DHEdhe DETYRATdetyrat Ee KOSOVËSKosovës| DREJTATdrejtat DHEdhe DETYRATdetyrat Ee KOSOVËSKosovës]]
*VI. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/AUTORITETETAutoritetet NDËRKOMBËTARENdërkombëtare ne KOSOVËKosovë|AUTORITETETAutoritetet NDËRKOMBËTARENdërkombëtare ne KOSOVËKosovë]]
 
*VII. ORGANIZIMI I PUSHTETIT SHTETËROR NË KOSOVË
2.824

edits