Dallime mes rishikimeve të "Kushtetuta e përkohshme e Kosovës"

ska përmbledhje të redaktimeve
*XI. FINANCAT PUBLIKE, BANKA QENDRORE DHE KONTROLLI I LARTË
**1. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Financat Publike|Financat Publike]]
**2. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Banka Qendrore|aBanka Qendrore]]
**3. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Kontrolli i Lartë|Kontrolli i Lartë]]
 
2.824

edits