Dallime mes rishikimeve të "Kushtetuta e përkohshme e Kosovës"

ska përmbledhje të redaktimeve
**9. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Gjykata Kushtetuese e Kosovës|Gjykata Kushtetuese e Kosovës]]
 
*VIII. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/VETËQEVERISJA LOKALE|VETËQEVERISJA LOKALE]]
*IX. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/REFERENDUMI|REFERENDUMI]]
*X. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE|KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE]]
 
*XI. FINANCAT PUBLIKE, BANKA QENDRORE DHE KONTROLLI I LARTË
**1. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Financat Publike|Financat Publike]]
**2. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Banka Qendrore|a Qendrore]]
**3. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Kontrolli i Lartë|Kontrolli i Lartë]]
 
*XII. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/MARRËDHËNIET DHE MARRËVESHJET NDËRKOMBËTARE|MARRËDHËNIET DHE MARRËVESHJET NDËRKOMBËTARE]]
 
*XIII. MBROJTJA, SIGURIA, GJENDJA E LUFTËS DHE GJENDJA E JASHTËZAKONSHME
2.824

edits