Dallime mes rishikimeve të "TË DREJTAT DHE DETYRAT E KOSOVËS"

TË DREJTAT DHE DETYRAT E KOSOVËS u zhvendos tek Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/TË DREJTAT DHE DETYRAT E KOSOVËS
(TË DREJTAT DHE DETYRAT E KOSOVËS u zhvendos tek Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/TË DREJTAT DHE DETYRAT E KOSOVËS)
(Pa ndryshime)
2.824

edits