Dallime mes rishikimeve të "Kushtetuta e përkohshme e Kosovës"

No edit summary
**4.[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Mbrojtja e lirive dhe të drejtave të njeriut e të shtetasit|Mbrojtja e lirive dhe të drejtave të njeriut e të shtetasit]]
 
*III. [[RENDI EKONOMIK DHE OBJEKTIVAT SOCIALE]]
*IV. [[KUSHTETUTSHMËRIA DHE LIGJSHMËRIA]]
*V. [[TË DREJTAT DHE DETYRAT E KOSOVËS]]
*VI. [[AUTORITETET NDËRKOMBËTARE NË KOSOVË]]
 
*VII. ORGANIZIMI I PUSHTETIT SHTETËROR NË KOSOVË
**1. [[Kuvendi i Kosovës]]
**2. [[Kryetari i Kosovës]]
**3. [[Qeveria e Kosovës]]
**4. [[Gjykatat]]
**5. [[Këshilli i Lartë i Drejtësisë]]
**6. [[Prokuroria Publike]]
**7. [[Ombudspersoni i Kosovës]]
**8. [[Avokatia dhe noteria]]
**9. [[Gjykata Kushtetuese e Kosovës]]
 
*VIII. VETËQEVERISJA LOKALE
2.824

edits