Dallime mes rishikimeve të "Suretu El Bekare/62"

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
|-
!Shqip:
|Vërtet, ata që besuan, ata që ishin jehudi, krishterët sabejët , kush besoi prej tyre (sinqerisht) All-llahun edhe Jetoni botën tjetër dhe bëri vepra të mira, ata e kanë shpërblimin te Zoti i tyre. Për ta nuk ka frikë as nuk kanë përse të pikëllohen.
|-
!Komentim:
Anonymous user