Dallime mes rishikimeve të "Suretu el-En`amë"

Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
 
Ai është All-llahu (që adhurohet e madhërohet prej çka kanë tokë; Ai i di fshehtësitë dhe publikimet tuaja dhe Ai e di atë që bëni.
=====4.=====
Nuk ka argument që u vjen atyre nga argumentet e Zotit të tyre, e që a
 
=====5.=====
Anonymous user