Dallime mes rishikimeve të "Ilirët"

16 bytes added ,  2 vjet më parë
ndreqje e gabimeve drejtshkrimore
No edit summary
(ndreqje e gabimeve drejtshkrimore)
 
<br><hr width="70%">
<div style="border: 0px solid #CCCC99; background-color: #F1F1DE; padding: 2ex; text-align: center; width: 50em; margin: auto">
<big><big>'''PërmbajtiaPërmbajtja'''</big></big>
<br><center><hr style="width: 30em;"> </center><br>
{| width="100%" style="border: 0px solid #CCCC99; background-color:#CCCCCC}}}; padding: 1ex; width: 60%; margin: auto; font-size: 100%; text-align:left;"
|<div style="color: brown; font-size: 110%">Ekonomia</div>||... ... ...||[[/Faqe 2|1]]
|-
|<div style="color: brown; font-size: 110%">Arti </div>||... ... ...||[[/Faqe 2|2]]
|-
|<div style="color: brown; font-size: 110%">Grupet etno-kulturoreetnokulturore</div>||... ... ...||[[/Faqe 2|2]]
|-
|<div style="color: brown; font-size: 140%">Epoka e bronzibronzit</div>||... ... ...||[[/Faqe 3|3]]'''
|-
|<div style="color: brown; font-size: 140%">Epoka e hekurit </div>||... ... ...||[[/Faqe 4|4]]'''
|<div style="color: brown; font-size: 140%">Antika</div>||... ... ...||[[/Faqe 14|14]]
|-
|<div style="color: brown; font-size: 110%">HelenetHelenët ne bregdetet ilire</div>||... ... ...||[[/Faqe 14|14]]
|-
|<div style="color: brown; font-size: 110%">ShoqeriaShoqëria dhe politika</div>||... ... ...||[[/Faqe 15|15]]
|-
|<div style="color: brown; font-size: 110%">Shtetet ilire </div>||... ... ...||[[/Faqe 16|16]]
|-
|<div style="color: brown; font-size: 100%">''Ekonomia dhe shoqeriashoqëria''</div>||... ... ...||[[/Faqe 16|16]]
|-
|<div style="color: brown; font-size: 100%">''BujqesiaBujqësia e blegtoria''</div>||... ... ...||[[/Faqe 17|17]]
|-
|<div style="color: brown; font-size: 100%">''Tregtia''</div>||... ... ...||[[/Faqe 18|18]]
|-
|<div style="color: brown; font-size: 100%">''SkllavopronaretSkllavopronarët''</div>||... ... ...||[[/Faqe 19|19]]
|-
|<div style="color: brown; font-size: 110%">Bardhyli </div>||... ... ...||[[/Faqe 20|20]]
|-
|<div style="color: brown; font-size: 100%">''Fushata maqedonesemaqedonase kunderkundër IliriseIlirisë''</div>||... ... ...||[[/Faqe 21|21]]
|-
|<div style="color: brown; font-size: 100%">''Kryengritja e 355 para ereserës sonesonë''</div>||... ... ...||[[/Faqe 22|22]]
|-
|<div style="color: brown; font-size: 100%">''Organizimi politik i IliriseIlirisë''</div>||... ... ...||[[/Faqe 23|23]]
|-
|<div style="color: brown; font-size: 100%">''Sovraniteti i Dyrrahut dhe Apolonisë''</div>||... ... ...||[[/Faqe 24|24]]
|<div style="color: brown; font-size: 100%">''Forcimi i pushtetit mbretëror''</div>||... ... ...||[[/Faqe 25|25]]
|-
|<div style="color: brown; font-size: 110%">Fuqizimi i skllavopronariseskllavopronarisë</div>||... ... ...||[[/Faqe 26|26]]
|-
|<div style="color: brown; font-size: 100%">''Prodhimi zejtar dhe tregtia''</div>||... ... ...||[[/Faqe 27|27]]
|-
|<div style="color: brown; font-size: 100%">''ShoqeriaShoqëria dhe politika''</div>||... ... ...||[[/Faqe 28|28]]
|-
|<div style="color: brown; font-size: 110%">Dyrrahu dhe ApolloniaApolonia</div>||... ... ...||[[/Faqe 29|29]]
|-
|<div style="color: brown; font-size: 110%">ReniaRënia e dinastisedinastisë se GlaukiseGlaukisë</div>||... ... ...||[[/Faqe 30|30]]
|-
|<div style="color: brown; font-size: 110%">Epiri</div>||... ... ...||[[/Faqe 31|31]]
|-
|<div style="color: brown; font-size: 110%">Koinoni (lidhja) e molosevemolosëve</div>||... ... ...||[[/Faqe 32|32]]
|-
|<div style="color: brown; font-size: 100%">''Tharypa'' </div>||... ... ...||[[/Faqe 33|33]]
1

edit