Dallime mes rishikimeve të "Interneti allashqiptarçe/1000"

No edit summary
 
* http://www.mesoj.org/
Amëz, koncepti i së cilës le mundësin e shfrytëzimit të të gjitha elementeve informatike për paraqitje audio-vizuale të mësimeve jo vetëm nga lëmi i informatikës por edhe më gjërë, pasi që e mbanë titullin ''mësoj.organizatë''. Mendoj se duhet kodinuar punën me dy partnerët: http://albtuts.co.uk/ dhe http://www.tutorialeshqip.com ku amëza ''mësoj'' do të jetë si filtrues i shembujve nga dy partnerët. Edhe parnerët tjerë skan shka me lyp aty. Paraqitja e asaj liste i ngjanë më shumë reklamës se partnerit. Shka ka lidhje b.f. ''mësimi'' me ''Njohje Online''? Së paku për lexuesin nuk ka, për autorin ndoshta ka, por ai është partneritet tjetër ngase e kupton lexuesi. Kurr një babë nuk kish me lonë fëmijen e tij me shfletu fletat nëpër atë amzë!!!
==AlbtutsShqipopedia==
* httphttps://albtutsshqipopedia.co.ukorg
Shqipopedia është faqja më e madhe shqiptare dedikuar fjalorëve, gjuhëve dhe njohurive enciklopedike.
Edhe pse lë pështypjen e ''tutsave'' nuk ka lidhje me frikacak por me disa shembuj dhe lajme rreth interneti.
 
==Romeolab==
* http://www.romeolab.com/
Anonymous user