Dallime mes rishikimeve të "Autorët antikë për Ilirët"

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
{{Libri|Autorët antik për Ilirët|Hipi Zhdripi|<br><small>Përkthime dhe pjesë të <br/>përmbledhura nga literatura shqipe <br/small>|Hipi Zhdripi|2005}}
 
 
 
----
<center>
<div style="font-size: 130%"><font color="brown"><small><br></small> '''Përmbajtia'''</div>
<br/>
 
[[Autorët antik për Ilirët (Homeri)|Homeri]]<br>
==Përmbajtia==
* [[Autorët antik për Ilirët (HomeriHesiodi)|Vargje të zgjedhura nga]] [[w:Homeri|HomeriHesiodi]]<br>
<br>
----
Libri Autorët antik për Ilirët ka për qëllim që lexuesve të ju sjell disa rradhë nga autor të ndryshem të antikës të cilët me qëllim të caktuar apo tërthorazi kanë shkruar në veprat e tyre për natyrën, jeten me fjalë të tjera botën ilire.
 
Për më shumë rradhë të shkruar nga autorë antikë gjeni në librin e pregatitur nga '''[[w:Akademia e Shkencave e Shqipërisë|Akademia e Shkencave e Shqipërisë]]''' [[w:Instituti i Arkeologjisë|Instituti i Arkeologjisë]] të titulluar:</br>
 
Libri Autorët antik për Ilirët ka për qëllim që lexuesve të ju sjell disa rradhë nga autor të ndryshem të antikës të cilët me qëllim të caktuar apo tërthorazi kanë shkruar në veprat e tyre për natyrën, jeten me fjalë të tjera botën ilire.
::[[w:Ilirët dhe Iliria te Autorët Antikë|ILIRËT DHE ILIRIA <br><small>TE AUTORËT ANTIKË</small>]]<br>
 
Për më shumë rradhë të shkruar nga autorë antikë gjeni në librin e pregatitur nga '''[[w:Akademia e Shkencave e Shqipërisë|Akademia e Shkencave e Shqipërisë]]''' [[w:Instituti i Arkeologjisë|Instituti i Arkeologjisë]] të titulluar: [[w:Ilirët dhe Iliria te Autorët Antikë|ILIRËT DHE ILIRIA <small>TE AUTORËT ANTIKË</brsmall>]] Nga [http://www.toena.com.al BOTIMET TOENA] Tiranë, 2002
Nga [http://www.toena.com.al BOTIMET TOENA] Tiranë, 2002
</center>
Anonymous user