Dallime mes rishikimeve të "Kushtetuta e Kaçanikut"

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
----
<center>
<div style="font-size: 130%"><font color="brown"><small><br></small> '''Përmbajtia'''</div>
==Përmbajtia==
<br/>
 
[[I.DISPOZITAT E PERGJITHSHME|Dispozitat e përgjithëshme]]<br>
[[II. RENDI EKONOMIK DHE SOCIAL|Rendi ekonomik dhe social]]<br>
[[VII. ORGANET REPUBLIKANE|Organet Republikane]]<br>
[[VIII. NDRYSHIMI I KUSHTETUTES|Ndryshimi i Kushtetutës]]<br>
[[IX. DISPOZITAT KALIMTARE DHE TE FUNDIT|Dispozitat kalimtare dhetë fundit]]<br><br><br>
----
<u>Kushtetuta e Kaqanikut</u> është një përmbledhje e tekstit të kushtetutës së Kosovës të nxjerrur nga Kuvendi i Kosovës më 10 shtator 1990. Kjo përmbledhje këtu është ndarë në nëntë pjesë dhe përmbanë ligjet e kushtetutës si dhe vendimin e marrur për shpalljen e saj Kushtetut të Republikës së Kosovës.
Anonymous user