Dallime mes rishikimeve të "Medvegja në ditët tona"

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
{{libri|Medvegja në ditët tona|[[w:Faqja Kryesore|Wikipedia]]|2005<small>redaktor:Hipi Zhdripi</small><br>2006}}
<center>
Pengesat në të drejtën e të shprehurit dhe të qenit Shqiptar në pjesët e Dardanisë të cilat pas shkatërrimit të Perandoris Osmane i janë dhënë nën administim Serbisë nga fuqit e mëdha të asaj kohe, ka qenë po thuaj se gjëra normale për qeverit serbe. Intesiteti dhe brezi i shkeljes së të drejtave të njeriut në këto pjesë ka qenë i madhë deri në likudime e pastrime etnike të kësaj pjese. Këto qeveri në bashkpunim me Kishen Orthodokse Serbe kanë vepruar pandërprerë në këtë drejtim në varësi direkte nga raportet politike dhe ushtarake në Ballkan si dhe raporteve të fuqive të mëdha në rruzullin tokësor.
<br>
<br>
----
</center>
<center><big>Përmbajtia</big></center>
<center>[[Medvegja në ditët tona Infrastruktura|Infrastrukturën]]</center>
<center>[[Medvegja në ditët tona Përdorimi zyrtarë i gjuhëve dhe shkrimeve|Përdorimin e zyrtarë të gjuhës]]</center>
----
 
<center><small>Përmbledhje e Dokumenteve të FDH-së dhuruar Sq:Wikipedias nga [[w:IP|IP]] [http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Medvegja&diff=next&oldid=9945 82.114.73.10] më 25 qershor 2005 <br> Redaktor Hipi Zhdripi </small></center>
Anonymous user