Dallime mes rishikimeve të "Tokajon/Planeti/1"

/* Sa planetë janë?ata jan 8
(/* Sa planetë janë?ata jan 8)
 
{{dygishta}} Për rreth e rrotull diellit, sillen nëntë planetë. Më së afërmi diellit ndodhet Merkuri, pakë më larg ndodhet Afërdita prapa të cilit gjendet Toka jonë, Marsi, Jupiteri, Saturni, Urani, Neptuni dhe në skaj të sistemit diellorë ndodhen edhe disa trupa qiellorë e ndër ta Plutoni deri vonë nga shkencëtarët është llogaritur si planet. Këto planetë, në net të errëta mund të shihen në qiell, sa he sillet toka rreth diellit
planete te tjere jane jupiteri etj
8
 
=====Po yjet tjerë, kanë planetë?=====
Anonymous user