Dallime mes rishikimeve të "Tokajon/Ujë e lumë/4"

No edit summary
=====Nga ku emri liqeni i kripës?=====
 
=====Ku ndodhen liqenet më të mëdhenj? =====
Liqenet e Mëdha janë grup i pesë liqeneve në kufi apo afër kufirit në mes Knadasë dhe SHBA-ve.
 
Liqenet e Mëdha janë grup i liqeneve më të mëdha me ujra të mëbla në botë.
 
Sipërfaqja e përgjithshme e liqeneve është 246.000 km².
 
=====Cili është liqeni më i madh? =====
350

edits