Dallime mes rishikimeve të "Tokajon/Njeri e kufi/3"

 
{{dygishta}} Dy. Britania e Madhe dhe Republika e Irlandës. Britania e Madhe përbëhet nga Anglia, Uelsi dhe Skocia, mirëpo kësaj ju ka bashkuar edhe pjesa e Irlandës e quajtur Irlanda Veriore dhe tani thirret Mbretëria e Bashkuar – si duket bashkimi ka konflikte dhe çështja qëndron në ajër.
=====Po?=====
{{dygishta}} Po, Po është lumë!? Lumi Po gjarpëron në Itali, në rrafshnaltën Po dhe Lombardifushën e Lombardisë në jug të Alpeve.
 
=====Cili është shteti i mijëra liqeneve?=====
{{dygishta}} Finlanda. Shteti në veri të Evropës në gjirin e vetë ka rreth 60 000 liqe. Buza e tokës amë të Finlandës pengohet nga lagia e ujit të detit jo për shkak të akullit, por për shkak të mijëra ujdhesave dhe siujdhesave para saj
350

edits