Dallime mes rishikimeve të "Hipi Zhdripi i Fizikës"

:[[/Antena]] nga <ref>http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=P%C3%ABrdoruesi:Telekomi05&action=edit&redlink=1</ref> - Antenat, funksioni dhe llojet e antenave.
==Bazat e elektroteknikës==
{{BazaET}}
:[[/Matje elektrike]] - Matjet, funksioni, llojet e gabimeve në matje, gabimi, gabimi relativ, gabimi absolut, shprehja e gabimit, matjet sipas llojeve të madhëzive fiziko-elektrike.
===Elementet e elektroteknikës===
679

edits