Dallime mes rishikimeve të "Suretu Hudë"

2 bytes added ,  12 vjet më parë
v (Libri po më duket është i mbyllur)
 
Ata thanë: “O Nuh, ti polemizove me ne dhe e zgjate polemikën tonë. Urdhëro, e nëse flet të vërtetën, sillnie pra, të na godasë ajo me çka na kërcënohesh!”
=====33=====
Ai tha: “Atë ju sjell vetëm allahuAll-llahu, po qe se dëshiron, e ju nuk mund ta pengoni!”
 
=====34=====
Nëse përpiqem t’ju këshilloj, po qe se All-llahu don t’ju humb, këshilla ime nuk bën dobi. Ai është Zoti juaj dhe vetëm te Ai do të ktheheni.
Anonymous user