Dallime mes rishikimeve të "Vitviteja/Ngjarje botërore"

==1763==
* "Paqa e Parist"
==1765==
* <tt>Vula-Tatimi-Ligji</tt> për çertifikata, gazeta, libra. Është shprehja e aktivistëve si Pitt D. A. dhe Burke, të angazhuar për të mirë të kolonistëve e që korrën suksese të pjesërishme.
 
==1776==
2.797

edits