Dallime mes rishikimeve të "Vitviteja/MIGJENI"

 
==1933==
* Nga 1933-1937 punoi si mësues filloreje në Vrakë, Shkodër dhe në Pukë.[shënim relativ përnga koha: Rruga Vrakë-Shkodër, që ai bëntë përditë me biçikletë, ia keqësoi gjendjen shëndetsore. Gjatë kohës që qëndroi në seminar, Migjeni sëmurej shpesh dhe ishte nën kontroll të vazhdueshëm të mjekut, ngaqë mushkëritë e tij ishin të dobëta dhe rezikoheshin të prekeshin nga turbekulozi, sëmundja tipike e kohës, nga e cila i vdiq edhe nëna. ]<ref name=WikiMigjeni/><ref name=LF/>
 
==1934==
2.797

edits