Dallime mes rishikimeve të "Tokajon/Fjalorthi"

|-bgcolor="#f5f5f5"
|'''Abrazioni''' || Abrazioni (gërryerja, bartja nëpërmjet fërkimit) është procesi dhe dukuria e veprimit të valëve të ujit të detit dhe të liqeneve në bregun e tyre.
|-bgcolor="#f5f5f5"
|'''Acar''' (mot acar-mot shum i ftohtë dhe i thatë
 
|-bgcolor="#f5f5f5"
Anonymous user