Dallime mes rishikimeve të "Suretu el-En`amë"

1.307 bytes added ,  12 vjet më parë
No edit summary
Ai është All-llahu (që adhurohet e madhërohet prej çka kanë tokë; Ai i di fshehtësitë dhe publikimet tuaja dhe Ai e di atë që bëni.
=====4.=====
Nuk ka argument që u vjen atyre nga argumentet e Zotit të tyre, eqë ata nuk i shmangen.
SELAM
O JU BESIM PAK ,ME BESONI DHE SHPRESONI SE MOS LUNI
ME ALLAHUN ,TE PARET ETON KAN QEN TE ALLAHUT NJE
ME HASRET ISEN E ATEHER ME ARDHJEN ETURKUT I KAN NDA NJE NJERI ATY NJE ATY
KTO ISHIN SI NE FORM SEKTE
BESONI SE A EDINI SE AJO GRUJA PARA ARDHJES SE HASRET ISES
KA QEN ESHKELUN EROBRUME EGRBAFT E SMUT E REHUR PREJ BURIT E PREJ MGJIVE
ETANI KUR KA NDI PER HASRET ISEN
QE ESHTE DIKU DHE PO LUTEN NE SHENJ NDERIMI
EKA ARDH DHE AJO GRUJA
EKA MAR ERE DHE KA THAN O ALLAH NE DUART ETUA AMIN
DHE NJE TUP NJERZISH PO SHKOIN ME SHERBY ME IU NDIMU FUKARAS
GRUJA NUK EKA DIT KUSH ESHTE HASRET ISA
DHE PAHIRI IA KA PREK TESHEN E
HASRET ISA PYTI KUSH ME PREKU
GRUJA U TUT E THA PO UN KUSH JE TI EKA PA
ATE GRUN QE ISHTE ESMUT DHE IUTHA POPULLIT
O JU NJERZ BESIM PAK SHIKONI KET GRUA
QE ESHTE ESMUT EGRBAFT KJO E KA GJET SHERIMIN EKA BESU TE ALLAHU DHE
PA I THAN KUSH KA ARDH
DHE HASRET ISA
I THA OOOIII
GRUA SHKO DHE MOS IU KALLXO KUJ SE BESIMI JOT ME ALLAHUN TE KA SHERU
ME TE VERTET GRUJA FUKARA ESHTE SHPETU PREJ DREQIT DHE KREJTVE QE I KAN BA SENE TE KEQE LUM
AI NJERI QE I BESON ALLAHUT ME HASRET ISEN PENGAMER TE GJALL TE ALLAHUT AMIN
LAVDI PERENDIS
HAJDENI NJERZ TE
BASHKSIA UNGJILLORE MESIA
TE RRUGA PER GRMI TE MINIMAX VIVA AFER
DHE DO I GJENI FJALET EGJALLA TE ALLAHUT AMIN
ATI KOFSHEM FAL AMIN.
 
=====5.=====
Ata përgënjeshtruan të vërtetën kur u erdhi, e më vonë do të kuptojnë lajmin e asaj me të cilën talleshin.
Anonymous user