Dallime mes rishikimeve të "Vitviteja/Teodor Laço"

ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqe e re: __NOTOC__ {|border="2" align=left cellspacing="0" cellpadding="4" rules="all" width="100%" style="margin:2px 0 0em 0em; border-style: solid; border-width: 1px; border-collapse:collapse; f...)
 
No edit summary
__NOTOC__
{|border="2" align=left cellspacing="0" cellpadding="4" rules="all" width="100%" style="margin:2px 0 0em 0em; border-style: solid; border-width: 1px; border-collapse:collapse; font-size:100%; empty-cells:show"
|colspan="2" align=center style="background:#778899; color:white"|''' AzemTeodor ShkreliLaço '''
|- bgcolor="#FFEBCD"
!colspan="2"|Jeta dhe Vepra
|- bgcolor="#f5f5f5"
|width="50%" align=center|[[Figura:AzemTeodor ShkreliLaço.gif|100px|AzemTeodor ShkreliLaço]]''
|width="50%" valign=top|
;Dëftime për artikuj në projektin "Wiki Libra" <hr>
:''Pjesë nga:''
:'' Për AzeminTeodorin, ... :''
;Dëftime për projekte jashtë projektit "Wiki Libra" <hr>
''provo nëse ekzistojnë:''<br>
[http://www.azemshkreli.org http://www.azemshkreli.org]
[http://www.azemshkreli.edu .edu]
[http://www.azemshkreli.al .al]
<s>[http://www.azemshkreli.com .com]</s>
<hr>
|-
|colspan="2" align=center style="background:#dcdcdc;"|{{Në|AzemTeodor ShkreliLaço}}</small>
|-
|colspan="2" align=center style="background:#dcdcdc;"|'''<u>Vitviteja#</u>''' <br>
2.797

edits