Dallime mes rishikimeve të "Vitviteja/Bilal Xhaferri"

 
====data====
;1993:* në Tiranë botohet libri i përgatitur për shtyp për të gjallë më 1967<ref>''"...porse ai ishte shkruar qysh më 1968"'' sipas <tt>GJUHA SHQIPE <small>PËR TË HUAJ DHE SHQIPTARËT JASHTË ATDHEUT</small> fq.295</tt> Autor: Gj. Shkurtaj dhe E. Hysa. Sh.B. TOENA, Tiranë 2001. ISBN 99927-1-454-9</ref> : ''Krastakraus''.<ref name=RI1995B0XHET/><ref name=GJSH> <tt>GJUHA SHQIPE <small>PËR TË HUAJ DHE SHQIPTARËT JASHTË ATDHEUT</small> fq.295</tt> Autor: Gj. Shkurtaj dhe E. Hysa. Sh.B. TOENA, Tiranë 2001. ISBN 99927-1-454-9</ref>
;1995:* 6 maj : eshtrat e tij sillen dhe rivarrosen në Sarandë.<ref name=RI1995B0XHET/>
 
2.797

edits