Dallime mes rishikimeve të "Vitviteja/Bilal Xhaferri"

No edit summary
 
====1935====
* 2 nëntor : Në fshatin Ninat të Konispolit, në fisin e Hasan Tasihnit, lind Bilal Hoxha.<ref name=RI1995B0XHET>Bilal Xhaferri, <tt>EJA TRISHTIM</tt> (poezi), Ndërmarrja Botuese <tt>RILINDJA</tt> Prishtinë, 1995. fq. 127/128</ref><ref>''(B.XH.)"Ka lindur në Ninat t Kosinopolit më 1936"'' sipas <tt>GJUHA SHQIPE <small>PËR TË HUAJ DHE SHQIPTARËT JASHTË ATDHEUT</small> fq.290</tt> Autor: Gj. Shkurtaj dhe E. Hysa. Sh.B. TOENA, Tiranë 2001. ISBN 99927-1-454-9</ref>
 
====1942====
2.797

edits