Dallime mes rishikimeve të "Vitviteja/Vorea Ujko"

ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqe e re: __NOTOC__ {|border="2" align=left cellspacing="0" cellpadding="4" rules="all" width="100%" style="margin:2px 0 0em 0em; border-style: solid; border-width: 1px; border-collapse:collapse; f...)
 
No edit summary
</pre></center>
|}
==1923==
* Në Fier lind Jakov Xoxa.<ref name=GJSH> <tt>GJUHA SHQIPE <small>PËR TË HUAJ DHE SHQIPTARËT JASHTË ATDHEUT</small> fq.286</tt> Autor: Gj. Shkurtaj dhe E. Hysa. Sh.B. TOENA, Tiranë 2001. ISBN 99927-1-454-9</ref>
==1949==
* doli ''"Novela"''.<ref name=GJSH/>
==1957==
* doli ''"Buçet Osumi"''.<ref name=GJSH/>
==1965==
* doli romani ''"Lumi i vdekur"''.<ref name=GJSH/>
==1971==
* doli romani ''"Juga e Bardhë"''.<ref name=GJSH/>
==1979==
* Vdiq Jakov Xoxa.<ref name=GJSH/>
=====data=====
;1980:* doli vëllimi i parë romanit ''"Lulja e kripës"''.<ref name=GJSH/>
 
;1981:* doli vëllimi i dytë romanit ''"Lulja e kripës"''.<ref name=GJSH/>
=====të dhëna=====
sipas:
2.797

edits