Dallime mes rishikimeve të "Vitviteja/Mitrush Kuteli"

ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqe e re: __NOTOC__ {|border="2" align=left cellspacing="0" cellpadding="4" rules="all" width="100%" style="margin:2px 0 0em 0em; border-style: solid; border-width: 1px; border-collapse:collapse; f...)
 
No edit summary
__NOTOC__
{|border="2" align=left cellspacing="0" cellpadding="4" rules="all" width="100%" style="margin:2px 0 0em 0em; border-style: solid; border-width: 1px; border-collapse:collapse; font-size:100%; empty-cells:show"
|colspan="2" align=center style="background:#778899; color:white"|''' Mitrush Kuteli \ Dhimitër Pasko \ Izedin Jashar KutrullaKutrulia \ Dr Pas '''
|- bgcolor="#FFEBCD"
!colspan="2"|Jeta dhe Vepra
;Dëftime për artikuj në projektin "Wiki Libra" <hr>
:''Pjesë nga:''
[[/Testamenti]]
:'' Për Dhimitërin, ... :''
;Dëftime për projekte jashtë projektit "Wiki Libra" <hr>
</pre></center>
|}
==1907==
* Në Pogradecë lind Dhimitër Pasko.<ref name=GJSH> <tt>GJUHA SHQIPE <small>PËR TË HUAJ DHE SHQIPTARËT JASHTË ATDHEUT</small> fq.282</tt> Autor: Gj. Shkurtaj dhe E. Hysa. Sh.B. TOENA, Tiranë 2001. ISBN 99927-1-454-9</ref>
==1947==
* Dh.P. kthehet në atdhe, ku u mor fillimisht, me ekonomi. Shkroi dhe botoi me pseudonime si '''Mitush Kuteli''', '''Izedin Jashar Kutulia''' e ndonjëherë edhe me emrin e vërte Dhimitër Pasko.<ref name=GJSH/>
==1938==
* Del ''Net shqiptare''.<ref name=GJSH/>
==1958==
* Del ''Pyll i gënjeshtrave''.<ref name=GJSH/>
==1965==
* Del ''Tregime të moçme shqiptare''.<ref name=GJSH/>
==1967==
* Vdiq Mitush Kuteli (Dhimitër Pasko).<ref name=GJSH/>
=====data=====
;1972:* Del ''Tregime të zgjedhura''.<ref name=GJSH/>
;1983:* Del ''Në një cep të Ilirisë së poshtme''.<ref name=GJSH/>
 
=====të dhëna=====
2.797

edits