Dallime mes rishikimeve të "Interneti allashqiptarçe/1000"

Lista e adresave të mjeshtërve për ndërtimin, për mirëmbajtjen dhe teknikat e përdorura për amzat private, komerciale dhe zyrtare.
[[Category:Interneti allashqiptarçe]]
Gjatë gjurmimit në internet, erdha në një përfundim me një pyetje: A e dinë autorët e amëzave, paraqitjeve të fletave se fjalët me të cilat ata i titullojnë punimet e tyre i drejtohen lexuesve? A e dinë një ''informatikanë'' që i paraqitet lexuesve si i till që duhet të jenë i tillë dhe se në paraqitjet e tij nuk ka vend për, të themi politik, histori, gjeografi etj. Thjesht. Kur njeriu e dëgjonë (lexonë) fjalën informatik, pret të dhëna nga informatika dhe rreth fushave të saj, kur e dëgjojë fjalën ''Webmaster'' pret të dhëna për dyzenxhi, e jo, lajmet e ditës!!! Kur e dëgjon fjalën ''Histori'' pretë të dhëna nga historia e përgjithëshme (zakonisht në shoqërin tonë historin e njerzimit) por as se si lajme të ditës apo siç është zako me paraqitë lidhje të dyzenuara për video copa muzikore e filmike (bile të ishin në lidhje me historin).
 
==Erjoni==
* http://erjonbroshka.com/
 
Nuk ka shumë. Fleta është prezentuar si për dyzenxhi<ref>http://www.nastradini.org/Forumi/webmasterat_shqiptar_dhe_faqet_shqiptare_online-b21.0/ blog informatik tutorjale shqip online</ref> por ka vetëm një rubrikë sa i përket kësaj teme. Shiko rubrikën KATEGORI. Rubrikat tjera, si gjitha rubrikat e amaterave.
==Forumi i Informatikes Shqiptare==
* http://www.albpc.com/forumi/
Duket të jetë përkushtruar temes për të cilën e mbanë edhe titullin, mirëpo si duket edhe ky vend e ka huq qëllimin në rubrikën e forumit të quajtur ''MediA ZonE''.
----
<references/>
2.797

edits