Dallime mes rishikimeve të "Miqtë e popullit dhe të kombit tonë"

ska përmbledhje të redaktimeve
(Çekiq)
No edit summary
* [[/Hollurumi]] sipas mërgimtarve në [[w:Lyneburgu|Lyneburg, Gjermani]]
* [[/Xhimi Shea]] sipas Islam Sadiku
*[[/Ronald Reagan]] (m.a. e lirisë)
*[[/George Bush, Plaku]] (m.a. e lirisë)
*[[/Bill Clinton]] (m.a. e lirisë)
*[[/George Bush]], i Riu (m.a. e lirisë)
*[[/Bob Dole]] (m.a. e lirisë)
*[[/Hillary Clinton]] (m.a. e lirisë)
*[[/Madeleine Albright]] (m.a. e lirisë)
*[[/James Baker]] (m.a. e lirisë)
*[[/Wesley Clark]] (m.a. e lirisë)
*[[/William Walker]] (m.a. e lirisë)
*[[/Eliot Engel]] (m.a. e lirisë)
*[[/Sue Kelly]] (m.a. e lirisë)
*[[/Benjamin Gillman]] (m.a. e lirisë)
*[[/Tom Lantos]] (m.a. e lirisë)
*[[/Mbretëresha Elizabeth II]] (m.a. e lirisë)
*[[/Tony Blair]] (m.a. e lirisë)
*[[/Robin Cook]] (m.a. e lirisë)
*[[/George Robertson]] (m.a. e lirisë)
*[[/Michael Jackson]] (m.a. e lirisë)
*[[/Chris Patten]] (m.a. e lirisë)
*[[/Jacques Chirac]] (m.a. e lirisë)
*[[/Alain Jupeé]] (m.a. e lirisë)
*[[/Hubert Vedrine]] (m.a. e lirisë)
*[[/Bernard Kouchner]] (m.a. e lirisë)
*[[/Nicole Fontaine]] (m.a. e lirisë)
*[[/Helmut Kohl]] (m.a. e lirisë)
*[[/Gerhard Schröder]] (m.a. e lirisë)
*[[/Klaus Kinkel]] (m.a. e lirisë)
*[[/Joschka Fischer]] (m.a. e lirisë)
*[[/Rudolph Scharping]] (m.a. e lirisë)
*[[/Doris Pack]] (m.a. e lirisë)
*[[/Oscar Luigi Scalfaro]] (m.a. e lirisë)
*[[/Carlo Azeglio Ciampi]] (m.a. e lirisë)
*[[/Masimo D'Alema]] (m.a. e lirisë)
*[[/Silvio Berlusconi]] (m.a. e lirisë)
*[[/Mbreti Juan Carlos II]] (m.a. e lirisë)
*[[/Jose Maria Aznar]] (m.a. e lirisë)
*[[/Javier M. Solana]] (m.a. e lirisë)
*[[/Thomas Klestil]] (m.a. e lirisë)
*[[/Heinz Fischer]] (m.a. e lirisë)
*[[/Alois Mock]] (m.a. e lirisë)
*[[/Otto Von Habsburg]] (m.a. e lirisë)
*[[/Anna Lindh]] (m.a. e lirisë)
*[[/Flavio Cotti]] (m.a. e lirisë)
*[[/Joseph Deiss]] (m.a. e lirisë)
*[[/Papa Gjon Pali II]] (m.a. e lirisë)
*[[/Kofi Annan]] (m.a. e lirisë)
10.849

edits