Dallime mes rishikimeve të "Vitviteja/Angelika Beer"

|}
==1957==
*24 maj : Më 24 maj, në Kiel, Shlehi-Holshtajn, lindë Angelika Beer (Angelika Beri).<ref name=AB>[http://www.angelika-beer.de/index.php?/s,2,3/o,article,33/ Amëza personale publike: "Tabellarischer Lebenslauf "]</ref>
==1976==
* Shkurorëzohet dhe vendosë të luftojë profesionin e "amvisës tradicionale".<ref name=AB1>[http://www.angelika-beer.de/index.php?/s,2,3/o,article,30/ Amëza personale publike: "Angelika Beer - der Mensch"]</ref>
 
== 1979 ==
* E gejmë si bashkë themenluese e Listës për demokraci dhe mbrojtje të ambientit, për Shlehi-Holshtajn (Schleswig-Holstein).<ref name=AB>[http://www.angelika-beer.de/index.php?/s,2,3/o,article,33/ Amëza personale publike: "Tabellarischer Lebenslauf "]</ref>
10.849

edits