Dallime mes rishikimeve të "Vitviteja/Angelika Beer"

==2004==
*nga gushti: antare e Parlamentit të Bashkimit Evropian.<ref name=AB>[http://www.angelika-beer.de/index.php?/s,2,3/o,article,33/ Amëza personale publike: "Tabellarischer Lebenslauf "]</ref>
 
*nga gushti: antare e këshillit në entin për punë të jashtme si dhe nënkëshillit për politikën e mbrojtjes dhe atë të siguris.<ref name=AB>[http://www.angelika-beer.de/index.php?/s,2,3/o,article,33/ Amëza personale publike: "Tabellarischer Lebenslauf "]</ref>
 
*nga gushti: koordinatore e delegaciont të Parlamentit të Bashkimit Evropian për Iranin.<ref name=AB>[http://www.angelika-beer.de/index.php?/s,2,3/o,article,33/ Amëza personale publike: "Tabellarischer Lebenslauf "]</ref>
 
*nga gushti: antare e tubimit parlametar të Natos.<ref name=AB>[http://www.angelika-beer.de/index.php?/s,2,3/o,article,33/ Amëza personale publike: "Tabellarischer Lebenslauf "]</ref>
 
*nga gushti: antare e përhershme e Këshillit të Kuvendit Federativ Gjerman pranë Këshillit Evropian.
*nga gushti: koordinatoreantare e delegaciontpërhershme e ParlamentitKëshillitBashkimitKuvendit EvropianFederativ përGjerman Maqedonipranë Këshillit Evropian.<ref name=AB>[http://www.angelika-beer.de/index.php?/s,2,3/o,article,33/ Amëza personale publike: "Tabellarischer Lebenslauf "]</ref>
 
*nga gushti: koordinatore e delegaciont të Parlamentit të Bashkimit Evropian për Maqedoni.<ref name=AB>[http://www.angelika-beer.de/index.php?/s,2,3/o,article,33/ Amëza personale publike: "Tabellarischer Lebenslauf "]</ref>
 
==Dëftime==
<references/>
10.849

edits