Dallime mes rishikimeve të "Vitviteja/Angelika Beer"

*deri më 2002: Zëdhënëse dhe Kryegrua e partisë "BÜNDNIS 90/DIE GRÜNEN " pranë këshillit të mbrojtjes dhe nënkëshillit për kontrollimin e armatimit, çarmatimit dhe ''nonproliferacionit''.<ref name=AB>[http://www.angelika-beer.de/index.php?/s,2,3/o,article,33/ Amëza personale publike: "Tabellarischer Lebenslauf "]</ref>
 
*deri më 2002: Anëtare e këshillit të entit për punë të jashtme dhe çështje të jashtme të Bashkimit Evropian. Anëtare në Tubimin veri atlantik.<ref name=AB>[http://www.angelika-beer.de/index.php?/s,2,3/o,article,33/ Amëza personale publike: "Tabellarischer Lebenslauf "]</ref>
 
*deri më 2002: Zëvendëse e grupit parlamentar gjermano-skandinav dhe antare në grupin parlametar turko-gjermanë pranë Kuvendit Fedeartiv të Gjermanisë.<ref name=AB>[http://www.angelika-beer.de/index.php?/s,2,3/o,article,33/ Amëza personale publike: "Tabellarischer Lebenslauf "]</ref>
10.849

edits