Dallime mes rishikimeve të "Vitviteja/Angelika Beer"

No edit summary
==1994==
*deri më 1998: Kryesuese e grupit parlamentar gjermano-skaninav të periodës së 13 zgjedhore në Kuvendin Federativ të Gjermanisë.<ref name=AB>[http://www.angelika-beer.de/index.php?/s,2,3/o,article,33/ Amëza personale publike: "Tabellarischer Lebenslauf "]</ref>
 
*deri më 2002: Delegate e Kuvendit Fedeartiv të Gjermanisë .<ref name=AB>[http://www.angelika-beer.de/index.php?/s,2,3/o,article,33/ Amëza personale publike: "Tabellarischer Lebenslauf "]</ref>
 
*deri më 2002: Zëdhënse dhe Kryegrua e partisë "BÜNDNIS 90/DIE GRÜNEN " pranë këshillit të mbrojtjes dhe nënkëshillit për kontrollimin e armatimit, çarmatimit dhe ''nonproliferacionit''.<ref name=AB>[http://www.angelika-beer.de/index.php?/s,2,3/o,article,33/ Amëza personale publike: "Tabellarischer Lebenslauf "]</ref> *deri më 2002: Anëtare e këshillit të entit për punë të jashtme dhe çështje të jashtme të Bashkimit Evropian. Anëtare në Tubimin veri atlantik.
*deri më 2002: ZëvendëseZëdhënëse dhe Kryegrua e grupitpartisë parlamentar"BÜNDNIS gjermano-skandinav90/DIE dheGRÜNEN antare" pranë grupinkëshillit parlametar turko-gjermanëmbrojtjes pranëdhe Kuvenditnënkëshillit Fedeartivpër kontrollimin e armatimit, çarmatimit dhe Gjermanisë''nonproliferacionit''.<ref name=AB>[http://www.angelika-beer.de/index.php?/s,2,3/o,article,33/ Amëza personale publike: "Tabellarischer Lebenslauf "]</ref>
 
*deri më 2002: Anëtare e këshillit të entit për punë të jashtme dhe çështje të jashtme të Bashkimit Evropian. Anëtare në Tubimin veri atlantik.
 
*deri më 2002: Zëvendëse e grupit parlamentar gjermano-skandinav dhe antare në grupin parlametar turko-gjermanë pranë Kuvendit Fedeartiv të Gjermanisë.<ref name=AB>[http://www.angelika-beer.de/index.php?/s,2,3/o,article,33/ Amëza personale publike: "Tabellarischer Lebenslauf "]</ref>
 
== 2002 ==
*deri më 2004: Udhëheqëse e këshillit federativ të partisë "BÜNDNIS 90/DIE GRÜNEN".<ref name=AB>[http://www.angelika-beer.de/index.php?/s,2,3/o,article,33/ Amëza personale publike: "Tabellarischer Lebenslauf "]</ref>
10.849

edits