Dallime mes rishikimeve të "Interneti allashqiptarçe/427"

<center>Komentimet dhe fjala e përpiluesit</center>
 
== HapësiraHapësirat e padukshme për interpretim ==
 
Në gjuhën HTML, në radhë të zgjedhura sipas dëshirës në regjistra, mund të vihen shënime shpjeguese për radhën, copën etj. të regjistrit. Teksti i këtyre shënimeve nga ana e shfletuesve merret si i pa dukshëm. Këto shënime zhvilluesit shpesh i quajnë komente apo komentime. Zakonisht përmbajtja e këtyre shënimeve ka të dhëna shpjeguese të brendshme ose të dhëna për lexuesit në formë të fjalës së autorit.
10.849

edits