Dallime mes rishikimeve të "Interneti allashqiptarçe/427"

 
;Shpjegim:
Vargu i shenjave <code><nowiki><!--</nowiki></code> sinjalizon shfletuesin që shenjat pas kësaj të mos i përfill dhe atë përsëripër deri sa nuk ie gjen vargun e shenjave <code><nowiki>--></nowiki></code> të cilat sinjalizojnë fundin e komentit.
 
;Vini re!
10.849

edits