Dallime mes rishikimeve të "Interneti allashqiptarçe/427"

(Faqe e re: {{Interneti allashqiptarçe|Fjalori i termeve të huaja}} <center>Komentimet dhe fjala e përpiluesit</center> == Hapësira e padukshme për interpretim == Në gjuhën HTML, në radhë…)
 
 
;Shpjegim:
ShenjaVargu i shenjave <code><nowiki><!--</nowiki></code> sinjalizon shfletuesin që shenjat pas kësaj të mos i përfill dhe atë përsëri sa nuk i gjen shenjatvargun e shenjave <code><nowiki>--></nowiki></code> të cilat sinjalizojnë fundin e komentit.
 
;Vini re!
10.849

edits