Dallime mes rishikimeve të "Interneti allashqiptarçe"

ska përmbledhje të redaktimeve
Çka është interneti?<br>
Kur ka ardhë rryma për të parën herë në shtëpit tona, e ka pas një orë matëse të regjistruar në qendren e shërbimeve, të cilat i kanë vendosur telat dhe e kanë kriju një rrjetë elektrike në vend. Edhe rrjeta e telefonit është një sojë. Edhe interneti është si këto të dyja. Si ke kyçur çelsin e poçit qendra e ka kuptuar shtëpia e kujt është, si ke sjellur numrat e telefonit posta e ka ditur se telefoni i kujt është si të prekë një vegël të vizatuar në ekranë të kopjuterit qendra shërbyese e dinë se kopjuteri i kujt është. Të gjitha e kanë nga një numër të regjistruar.<br>
Përmbajtja<br>
----
{{Interneti allashqiptarçe}}
</center>
{|align="center"
|PËRMBAJTJA<hr><hr>
 
<center>'''[[Interneti allashqiptarçe/000|Hyrje]]</center>
<hr>
<center>'''[[Interneti allashqiptarçe/100|Veglat elektronike]]'''</center>
<hr>
* ''[[Interneti allashqiptarçe/100#Veglat e brendshme të kompjuterit|V. e brendshme të kompjuterit]]''
** ''[[Interneti allashqiptarçe/100#Kuliba|Kuliba]]''
** ''[[Interneti allashqiptarçe/100#Stabilizatori|Stabilizatori]]''
** ''[[Interneti allashqiptarçe/100#Pllaka kryesore|Pllaka kryesore]]''
<hr>
<center>'''[[Interneti allashqiptarçe/200|Veglat informatike]]'''</center>
<hr>
* [[Interneti allashqiptarçe/201|Sistemi unikodit]]
<hr>
<center>'''[[Interneti allashqiptarçe/300|Veglat e vizatuara]]'''</center>
<hr>
* ''Fleta informatike''
* ''Blloku informatik''
* ''Blloku i vizatimeve''
* ''Kinostudioja informatike''
* ''Amëza informatike''
* ''Vegla gjurmuse''
* ''Byroja informatike''
<hr>
<center>'''[[Interneti allashqiptarçe/400|Fjalori i termeve të huaja]]'''</center>
<hr>
* [[Interneti allashqiptarçe/401|Task Maneger]]
* [[Interneti allashqiptarçe/403|Interneti]]
{{* [[Interneti allashqiptarçe}}/404|WWW]]
* [[Interneti allashqiptarçe/405|Hypertext]]
* [[C++]] - (dalje nga projekti)
<hr>
<center>'''[[Interneti allashqiptarçe/500|Amza në gjuhen shqipe]]'''</center>
<hr>
*[[Interneti allashqiptarçe/510|Institucione shtetrore]]
*[[Interneti allashqiptarçe/515|Institucione shtetrore lokale]]
*[[Interneti allashqiptarçe/520|Arsim, shkencë dhe edukat]]
*[[Interneti allashqiptarçe/530|Organizata]]
*[[Interneti allashqiptarçe/540|Komerciale]]
*[[Interneti allashqiptarçe/550|Shkolla]]
*[[Interneti allashqiptarçe/560|Informuese]]
*[[Interneti allashqiptarçe/565|Fetare]]
*[[Interneti allashqiptarçe/570|Personale]]
*[[Interneti allashqiptarçe/580|Gazeta, Radio, TV]]
*[[Interneti allashqiptarçe/590|Përmbajtje shqip]]
*[[Interneti allashqiptarçe/600|Rrjedha në internet]]
<hr>
<center>'''[[Interneti allashqiptarçe/1000|Mjeshtri thotë ...]]'''</center>
<hr>
----
<small><center>Allashqiptarçe pa allafronka e allaturka</center>
10.849

edits